Imprimir

 

 

Marchantes, gestores culturales, críticos, coleccionistas… pero, por encima de todo, enamorados del arte.
Abellan&Guinot te ofrecen su experiencia, después de transitar todos los ámbitos del arte, para proponerte un viaje al placer, la cultura y el coleccionismo.

 

Deia Antoni Tàpies que l’obra d’art no és un espai on succeeixen coses ans un objecte que indueix sensacions.

Nosaltres creiem que, a més a més de sensacions, l’obra d’art té el poder d’establir un vincle especial amb qui la posseeix o, millor dit, qui n’és el dipositari temporal. És capaç de generar un ventall de complicitats i dialèctiques que la completen i que li donen sentit però que a la vegada transformen, fan créixer, qüestionar, gaudir… a l’altre part, el col·leccionista.

Col·leccionar és cercar els creadors i peces que hauran de conformar una mena d’entorn familiar que ens haurà d’acompanyar en el nostre transcorre i que portaran una part de la nostre vida, tant com nosaltres portarem d’ells i elles.

És una deliciosa i engrescadora aventura, tant extraordinària que la volem compartir. Aquesta és la missió de la galeria Abellan&Guinot: Fomentar, acompanyar, col·laborar i assessorar a les persones i institucions en el col·leccionisme d’art, la apassionant recerca d’aquelles peces que hauran marcat una part de la seva vida.

Deia el crític d’art Hernst Gombrich que art és el que fan els artistes.

Nosaltres no oblidem que darrera l’obra d’art hi ha l’artista, el taumaturg que inicia aquest prodigi, el posseïdor del misteri de la creació.

Un procés complex, sempre personal tot i que sovint requereix de l’aportació col·lectiva, que de vegades demana d’una reflexió externa, una empenta, una crítica, un ajut o simplement la seva difusió per exhaurir-ne totes les possibilitats.

Participar en la passió creativa, contribuint en allò que en cada cas pot representar una petita o gran aportació a la creació artística, és una obligació que ens imposem amb plaer. Aquesta és també la missió d’Abellan&Guinot: Ajudar, col·laborar i donar suport als artistes en el seu procés creatiu i en la difusió de la seva obra.

 

Abellan&Guinot LTD
Art Dealers and Consultants
London – Barcelona

Miquel Abellán I Joan Guinot